KOLEKSI EDELWEISS Baju Pengantin,Baju Nikah dan Tunang Muslimah Terkini: November 2016

Wednesday, November 23, 2016

DRESS NIKAH PUTIH CREAM -BRIDAL COLLECTION 2017

DRESS NIKAH PUTIH CREAM -BRIDAL COLLECTION 2017

DRESS NIKAH PUTIH CREAM -BRIDAL COLLECTION 2017


MALAM NI MIMPI INDAH PAKAI DRESS CANTIK.
wOW BESTNYA jadi perempuan dapat baju cantik-cantik macam ni.Yang teruna pun boleh jugak pakai baju melayu smart-smart gitewww.
Yang bakal nikah Sempena Raya Cina 2017 boleh pilih warna merah putih or cream putih.Serious lawooo.
Dah tengok dress cantikk ni Tag bff,bakal mak mertua,bakal kak ipar sekali tau.Sure confirm ramai SUKA.
Jeless kak siti.Siapa yang dapat pakai dress cantik ni memang bertuah kan.
Ada yang nak Tempah Dress cantik ni ?
WHATSAPP no di bawah SEKARANG
Cik Aty 019-615 6502
Cik Aty 019-615 6502
Cik Aty 019-615 6502

ps Dah berkena wassap terus.Jangan tunggu sampai gigt jari tau


DRESS NIKAH PUTIH CREAM -BRIDAL COLLECTION 2017

Monday, November 14, 2016

Celosia -Baju Kurung Moden NIkah Laca dan Manik








Celosia -Baju Kurung Moden NIkah Laca dan Manik  Warna Putih






Celosia -Baju Kurung Moden NIkah Laca dan Manik  Warnna Krim

sET Baju Kurung Moden NIkah Laca dan Manik  Warna Putih

Set A Sampin Biasa.
Set B Sampin TENUN

sET BAJU NIKAH  Warna  cREAM

Celosia -Baju Kurung Moden NIkah Laca dan Manik  
Material Moss Crepe
Saiz 36,38,40,42,44,46
Harga Celosia RM 259 

OFFER  SET COMPLETE 
SET A RM 599 
SET B  RM 669
FREE PLAIN SHAWL
FREE BUTANG BAJU MELAYU

Veil RM 130
Baju Melayu Satin RM 140
Saiz S,M,L,XL,2XL

Sampin Biasa RM 80
Sampin Tenun RM 150



Ukuran Kurung 
SIZE 36 BAHU 14 DADA 36 PINGGUL 38
SIZE 38 BAHU 15 DADA 38 PINGGUL 40
SIZE 40 BAHU 15.5 DADA 40 PINGGUL 42.
siZE 42 BAHU 16 DADA 42 PINGGUL 44.
siZE 44 BAHU 16.5 DADA 44 PINGGUL 46



Background vector designed by - Freepik.com

Camellia-Baju Kurung Moden Nikah Koleksi Baju Pengantin Baru 2017


Baju Kurung Moden  menjadi pilihan bagi majlis pernikahan untuk anda yang inginkan keselesaan semasa majlis berlangsung . Majlis pernikahan  merupakan momen penting yang menyatukan antara dua hati dua insan yang saling menyayangi.Camellia baju kurung moden nikah khas untuk anda yang ingin tampil menawan di hari bahagia anda berdua

Camellia-Baju Kurung Moden NIkah Koleksi Baju  Pengantin Baru 2016  Warna Putih


Putih atau cream ?
Yang mana satu pilihan anda.


Camellia-Baju Kurung Moden NIkah Koleksi Baju  Pengantin Baru 2016  Warna Krim

Inginkan Set Camellia bersama pasangan anda ?




Camellia-Baju Kurung Moden NIkah Koleksi Baju  Pengantin Baru 2016  Sedondon

SET B+Sampin Tenun
RM 649

Camellia-Baju Kurung Moden NIkah Koleksi Baju  Pengantin Baru 2016  
Material Chiffon Crepe
Saiz 34,36,38,40,42,44
PROMO RM 229 
(HARGA ASAL RM 259)

Veil RM 130
Baju Melayu Satin RM 140
Saiz S,M,L,XL,2XL

Sampin Biasa RM 80
Sampin Tenun RM 150


FREE POS 1 MALAYSIA



OFFER  SET Camellia COMPLETE 
SET A+Sampin Biasa RM 559 
SET B+Sampin Tenun  RM 649
FREE PLAIN SHAWL
FREE BUTANG BAJU MELAYU



        Ukuran baju kurung dewasa

SIZE 34 BAHU 14 DADA 34 PINGGUL 36
SIZE 36 BAHU 14 DADA 36 PINGGUL 38
SIZE 38 BAHU 15 DADA 38 PINGGUL 40
SIZE 40 BAHU 15.5 DADA 40 PINGGUL 42.
siZE 42 BAHU 16 DADA 42 PINGGUL 44.
siZE 44 BAHU 16.5 DADA 44 PINGGUL 46










Friday, November 11, 2016

Afifah -Dress With Long Sleeve Cape

Afifah -Dress With Long Sleeve  Cape Royal Blue

Afifah -Dress With Long Sleeve  Cape  Black

Afifah -Dress With Long Sleeve  Cape  Purple

Afifah -Dress With Long Sleeve  Cape mustard

Afifah -Dress With Long Sleeve  Cape  Emerald Green


Afifah -Dress With Long Sleeve  Cape 
Meterial Chiffon
36 38 40 42 44 46
RM 190 
FREE POS 1 MALAYSIA


Saiz 36 - Bahu 14" Dada 36 L.Tgn 23" pungg 38" L.Baju 56
Saiz 38-Bahu 14.5" Dada 38 L.Tgn 23" Pungg 40 L.Baju 56"
Saiz 40-Bahu 15" Dada 42 L.tgn 23" pungg 42 L.Baju 56
Saiz 42-Bahu 15.5" Dada 44 L.Tgn 23" 
Pungg 44 L.Baju 56"
Saiz 44-Bahu 16" Dada 46 L.Tgn 23" pungg 46 L.Baju 56"
Saiz 46-Bahu 16.5" Dada 46 L.Tgn 23"pungg 48 L.Baju 56

Wednesday, November 9, 2016

Aster - Baju Kurung Moden Nikah Malaysia dengan Rekaan Kebaya

 Aster - Baju Kurung Moden Nikah Malaysia .Jika anda  sedang mencari baju kurung moden nikah secara online dengan rekaan yang berbeza ,Aster lah jawapannya.Rekaan Aster berbeza sedikit dengan baju kurung moden nikah yang lain.Belahan  di bahagian tengah bawah seolah-seolah seperti rekaan kebaya . 

Aster boleh dipadankan dengan veil  lace dan manik yang bakal menaikkan seri anda sebagai pengantin baru.Didatangkan dengan  2 warna  pilihan ramai iaitu  warna  krim dan putih


Aster - Baju Kurung Moden Nikah Malaysia dengan Rekaan Kebaya





Aster - Baju Kurung Moden Nikah Malaysia dengan Rekaan Kebaya



Aster - Baju Kurung Moden Nikah Malaysia dengan Rekaan Kebaya 
Material Chiffon Crepe dengan Lining
Saiz 34,36,38,40,42,44

Harga Baju Kurung Moden Aster RM 229 

Veil Lace+Manik +Batu RM 130
Baju Melayu Satin RM 140
Saiz S,M,L,XL,2XL

Sampin Biasa RM 80
Sampin Tenun RM 150






OFFER  SET ASTER COMPLETE 
SET A+Sampin Biasa RM 559 
SET B+Sampin Tenun  RM 649
FREE PLAIN SHAWL
FREE BUTANG BAJU MELAYU


FREEE POS 1 MALAYSIA

 Ukuran baju kurung dewasa

SIZE 34 BAHU 14 DADA 34 PINGGUL 36
SIZE 36 BAHU 14 DADA 36 PINGGUL 38
SIZE 38 BAHU 15 DADA 38 PINGGUL 40
SIZE 40 BAHU 15.5 DADA 40 PINGGUL 42.
siZE 42 BAHU 16 DADA 42 PINGGUL 44.
siZE 44 BAHU 16.5 DADA 44 PINGGUL 46











Aliana-Fesyen Jubah Muslimah Moden Online Terkini 2016




Aliana-Fesyen Jubah Muslimah Moden Online Terkini 2016 direka khas untuk anda yang sukakan jubah yang basic dan simple .Aliana sesuai digayakan unutk majlis rasmi ataupun ke pejabat kerana rekaan dan lacenya sangat  minimum.

Jubah Muslimah Moden Online  Warna Biru Gelap


Jubah Muslimah Moden Online  Warna Pink Lembut

Jubah Muslimah Moden Online  Warna Hijau Emerald

Jubah Muslimah Moden Online

Jubah Muslimah Moden Online Warna  Biru Turqoise

Jubah Aliana
Material Fursan dengan perincian lace
Saiz 36,38,40,42,44,46,48
Harga RM 190
FREE POS 1 Malaysia
Plain Shawl RM 20

Ukuran dress

SIZE 34 BAHU 14 DADA 34 PINGGUL 36 LABUH 57
SIZE 36 BAHU 14 DADA 36 PINGGUL 38 LABUH 57
SIZE 38 BAHU 15 DADA 38 PINGGUL 40 LABUH 57
SIZE 40 BAHU 15.5 DADA 40 PINGGUL 42 LABUH 57
SIZE 42 BAHU 16 DADA 42  PINGGUL 44 LABUH 57
SIZE 44 BAHU 17 DADA 44 PINGGUL 46 LABUH 57
SIZE 46 BAHU 17.5 DADA 46 PINGGUL 48 LABUH 57
SIZE 48 BAHU 18 DADA 48 PINGGUL 50 LABUH 57 






Tuesday, November 8, 2016

Alexandra -Jubah Lace Tunang Terkini dan Murah 2016



Adakah anda sedang mencari lace jubah yang simple untuk majlis pertunangan anda?

Kini wanita muslimah boleh mendapatkan  pelbgai gaya dan  fesyen dengan sangat mudah dan murah. Untuk membeli jubah tunang adalah semudah ABC,dengan hanya klik pada skrin  telefon anda.

Alexandra khas untuk anda yang inginkan jubah tunang yang longgatr dan menepati syariah.Kami pasti anda akan jatuh hati dengan jubah Alexandra.
Alexandra -Jubah Lace Tunang  Hitam PInk




Alexandra -Jubah Lace Nikah Putih



Alexandra -Jubah Lace Tunang Pink Belacan 

Alexandra -Jubah Lace Tunang Ungu

Alexandra -Jubah Lace Tunang Grey Pink







Alexandra -Jubah Lace Tunang Merah


Alexandra -Jubah Lace Tunang  Biru Putih

 Jubah Dress  Alexandra dengan Lace 
Material Fursan
Harga  RM 190
FREE POS
Saiz  36,38,40,42,46,48

Shawl RM 20

Ukuran dress

SIZE 34 BAHU 14 DADA 34 PINGGUL 36 LABUH 57
SIZE 36 BAHU 14 DADA 36 PINGGUL 38 LABUH 57
SIZE 38 BAHU 15 DADA 38 PINGGUL 40 LABUH 57
SIZE 40 BAHU 15.5 DADA 40 PINGGUL 42 LABUH 57
SIZE 42 BAHU 16 DADA 42  PINGGUL 44 LABUH 57
SIZE 44 BAHU 17 DADA 44 PINGGUL 46 LABUH 57
SIZE 46 BAHU 17.5 DADA 46 PINGGUL 48 LABUH 57
SIZE 48 BAHU 18 DADA 48 PINGGUL 50 LABUH 57 




Ariana Jubah Lace Color BlockTerkini dan Murah 2016




Setiap wanita muslimah pastinya sentiasa ingin memakai jubah lace yang selesa dan tetap cantik terutamya ketika menghadiri majlis.

Ariana -Beli Jubah Lace Color BlockTerkini dan Murah 2016


Ariana didatangkan khas untuk anda yang sangat berani menggayakan jubah lace dengan warna blok yang pastinya akan membuatkan anda berbeza dari wanita lain . 

Ariana Jubah Lace Color BlockTerkini dan Murah 2016




Ariana Jubah Lace Color BlockTerkini dan Murah 2016


Ariana Jubah Lace Color BlockTerkini dan Murah 2016

Ariana Jubah Lace Color BlockTerkini dan Murah 2016


Ariana Jubah Lace
Material Fursan Silk
Saiz  36,38,40,42,44,46,48
Harga RM 189
Plain Shawl RM 15
FREE POS 1 Malaysia

Ukuran 

Ukuran Jubah

SIZE 34 BAHU 14 DADA 34 PINGGUL 36 LABUH 57
SIZE 36 BAHU 14 DADA 36 PINGGUL 38 LABUH 57
SIZE 38 BAHU 15 DADA 38 PINGGUL 40 LABUH 57
SIZE 40 BAHU 15.5 DADA 40 PINGGUL 42 LABUH 57
SIZE 42 BAHU 16 DADA 42  PINGGUL 44 LABUH 57
SIZE 44 BAHU 17 DADA 44 PINGGUL 46 LABUH 57
SIZE 46 BAHU 17.5 DADA 46 PINGGUL 48 LABUH 57
SIZE 48 BAHU 18 DADA 48 PINGGUL 50 LABUH 57 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...