KOLEKSI EDELWEISS Baju Pengantin,Baju Nikah dan Tunang Muslimah Terkini: May 2017

Tuesday, May 30, 2017

Baju Kurung Songket Nikah Koleksi 2017


Ada yang sedang cari baju kurung  songket untuk tunang atau nikah?
Yang mana satu warna pilihan hati anda ?



Baju Kurung Songket Nikah Koleksi 2017

Baju Kurung Songket Nikah Koleksi 2017

Baju Kurung Songket Nikah Koleksi 2017

Baju Kurung Songket Nikah Koleksi 2017



Material : songket dan moss crepe
Saiz : 38, 40, 42, 44, 
Harga  RM 229 Free Pos 1 Malaysia




Baju Kurung Moden Songket Koleksi Raya 2017

Design songket yang menawan hati.dah tertarik kena cepat beli.
Kalau lambat takut makan hati .

Siapa suka dengan baju kurung songket ni kena cepat grab sebelum sold out tau.




Baju Kurung Moden Songket Koleksi Raya 2017  warna Grey

Baju Kurung Moden Songket Koleksi Raya 2017  Warna Purple

Baju Kurung Moden Songket Koleksi Raya 2017  warna Emerald Green

Baju Kurung Moden Songket Koleksi Raya 2017  Warna Cream



Material : songket dan moss crepe
Saiz : 38, 40, 42, 44,
Harga RM 229 Free Pos 1 Malaysia

SIZE 36: BAHU 14 DADA 36 PINGGUL 38
SIZE 38: BAHU 15 DADA 38 PINGGUL 40
SIZE 40: BAHU 15.5 DADA 40 PINGGUL 42
SIZE 42: BAHU 16 DADA 42 PINGGUL 44



Fania Baju Kurung Moden 2017




Ada yang sedang cari baju kurung untuk tunang atau nikah?
Yang mana satu warna pilihan hati anda ?







Ada yang sedang cari baju kurung untuk tunang atau nikah?
Yang mana satu warna pilihan hati anda ?



Material : Moist Crepe
Saiz : 36, 38, 40, 42, 44, 46
Warna : CREAM,DUSTY PINK,MOCHA,DEEP TURQUOISE
Harga RM 229 Free Pos 1 Malaysia


Nak Order baju ni ?Screenshot gambar baju dan wassap kami dengan klik link di bawah
Klik je link ni http://koleksiEdelweiss.wasap.my
Klik je link ni http://koleksiEdelweiss.wasap.my
Klik je link ni http://koleksiEdelweiss.wasap.my




SIZE 36: BAHU 14 DADA 36 PINGGUL 38
SIZE 38: BAHU 15 DADA 38 PINGGUL 40
SIZE 40: BAHU 15.5 DADA 40 PINGGUL 42
SIZE 42: BAHU 16 DADA 42 PINGGUL 44
SIZE 44: BAHU 17 DADA 44 PINGGUL 46

SIZE 46: BAHU17.5 DADA 46 PINGGUL 48

Dania Baju Kurung Moden 2017



Ada yang sedang cari baju kurung untuk tunang atau nikah?
Yang mana satu warna pilihan hati anda ?
Kalau cik siti pilih maroon.seyess cantik kan

yang berminat kena grab awal tau .kalau tak putih mata nanti

Baju Kurung Moden  mustard 2017

Baju Kurung Moden maroon 2017

Baju Kurung Moden Purple 2017

Baju Kurung Moden Putih 2017


Material : Moist Crepe 
Saiz : 36, 38, 40, 42, 44, 46
Warna : MUSTARD,MEROON,WHITE,PURPLE
❤️ Harga RM 229 Free Pos 1 Malaysia

Nak Order baju ni ?Screenshot gambar baju dan wassap kami dengan klik link di bawah

➡️ Ukuran ⬅️
SIZE 36: BAHU 14 DADA 36 PINGGUL 38
SIZE 38: BAHU 15 DADA 38 PINGGUL 40
SIZE 40: BAHU 15.5 DADA 40 PINGGUL 42
SIZE 42: BAHU 16 DADA 42 PINGGUL 44
SIZE 44: BAHU 17 DADA 44 PINGGUL 46
SIZE 46: BAHU17.5 DADA 46 PINGGUL 48

Wednesday, May 17, 2017

Kebaya Songket Moden Koleksi Hari Raya 2017







Kebaya Songket Moden Koleksi Hari Raya 2017
 RM 220 Free POS
Saiz 34,36,38,40,42,44,46
Material fursan (baju) -songket (kain)
brand femina.



Monday, May 8, 2017

Baju Melayu Lelaki Moden Wana Blok Dewasa dan Kanak-kanak


Lelaki moden pada masa kini ada banyak pilihan untuk baju melayu moden dan boleh membeli secara online memudahkan anda mendapatkan baju melayu moden sama ada untuk baju pengantin atau digunakan untuk hari raya.

Koleksi Baju Melayu MOden 2017 kini lebih moden dan menampilkan sesuatu yang berbeza dan menampilkan  lelaki melayu lebih berani dan yakin mengenakan busana baju melayu moden.





Bukan itu sahaja anda juga boleh dapatkan saiz untuk kanak -kanak di sini dan boleh sedondon satu keluarga.


















Baju Melayu Blok 
Material Sakura
3 Poket : 1 Poekt Sorok bahagian atas
2 Poket bawah biasa

Saiz Dewasa S-XL sahaja
Dewasa RM 160

Kanak-kanak
Saiz 16-18 RM 65
Saiz 30-22- RM 70
Saiz  24-26 RM RM 75
Saiz 28-30 RM 80
Saiz 32-34 RM 85
Saiz 36-38 RM 90

FREE POS 1 MALAYSIA






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...